Report on educational practice in the agricultural sector Veliky Novgorod (production of sausages)

Affiliates: 0,15 $how to earn
Pay with:
i agree with "Terms for Customers"
Sold: 0
Refunds: 0

Uploaded: 05.11.2006
Content: 61105164920297.zip (21,47 kB)

Description

Содержание

Введение3
Ассортимент полукопченых колбас выпускаемый АПК «Великий Новгород»4
Сырье и материалы4
Технологический процесс8
Подготовка шпика, жира- сырца10
Подготовка пряностей10
Подготовка чеснока10
Подготовка соевой дезодорированной муки10
Подготовка соевого гранулята11
Подготовка фосфатов11
Подготовка оболочки11
Приготовление фарша12
Наполнение оболочек фаршем и вязка колбас12
Термическая обработка полукопченых колбас13
Контроль производства полукопченых колбасных изделий13
Выводы и предложения15
Приложение 117

Additional information

17 p.

Feedback

0
No feedback yet.
Period
1 month 3 months 12 months
0 0 0
0 0 0
In order to counter copyright infringement and property rights, we ask you to immediately inform us at support@plati.market the fact of such violations and to provide us with reliable information confirming your copyrights or rights of ownership. Email must contain your contact information (name, phone number, etc.)